Második bejegyzés – Hol vagyok?

2023. márc. 28. 0 Comments

Azért döntöttem el végül, hogy blogot írok újra, hiszen korábban már volt egy, ami leginkább a kertünkről szólt, de amikor megszűnt a Palamka Webműhely, akkor költöztettem a domainomat és ezzel együtt, az akkori felületeim már csak egy zip fájlként léteznek. Persze újra lehetne őket éleszteni, de most még nem szeretném. Azóta már nem is az a kertünk, amiről akkor írtam. Az akkori jegyzetek főként nekem szóltak, de mára már a fejemben vannak.

Szóval azért döntöttem így, mert szerteágazó érdeklődési és tevékenységi körrel rendelkezem. És szeretném ezeket egyben látni. Külön-külön egyik sem állná meg a helyét, mint önálló „gazdasági egység”. És most nem is ez a cél. Inkább létrehozni egy kis világot magamról. Egy portfóliót, hogy ez vagyok én.

Nem vagyok csak tanító, vagy csak anya, vagy csak feleség. Hanem egy kreatív nő.

  • Aki szeret alkotni, szeret tanulni, új dolgokba, tudásokba belekóstolni.
  • Aki szeret és tud cukrászkodni: sütiket és tortákat sütni (még papírom is van róla), de nem akarok egy teljes receptes blogot fenntartani.
  • Aki szeret scrapbook dolgokkal és mixed media technikával foglalkozni, de nem ez az egyetlen szenvedélye. (horgoltam és varrtam is korábban)
  • Aki rengeteg dolgot tud a növényekről, mégis rendezetlen a kertje 🙂
  • Aki éppen karrierváltásban van és angolul tanul, hogy végre elkezdhesse a programozó sulit.
  • Aki főállású anyaként mind e közben, próbál munkát is találni.

Nincs takargatni valóm, bár néha úgy érzem, hogy kívülről nézve ez a sok minden (ami engem motivál, és energiával tölt fel), nyughatatlanságnak tűnik. Az én véleményem ezzel szemben az, hogy ez mind: tapasztalat, élet és én. Erősíti a skilljeimet és azzá formál, aki vagyok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük