Referenciáink

Szamarasház Sajtműhely honlapja

Egy kézműves sajtműhely számára készült oldal, logó tervezéssel egybekötve. Cél az ismertség, népszerűsítés és a termékek előrendelési lehetősége, hogy a piacokon a vásárlóiknak lehetőségük legyen az összekészített csomag átvételére.

www.szamarashaz.hu

Berhida

 

Delicatess – kulináris élvezetek webáruháza

Referencia - Delicatess.huMost induló webáruház számára készülő rendszer. A megjelenésben csak a színek voltak megadva (bézs, zöld) ill. egy kézzel rajzolt logó terv.
A megrendelő csak a keretrendszert kérte, a terméke feltöltéséhez egy útmutatót kapott. Az oldal véglegessé tétele folyamatban.

www.delicatess.hu

Ajka

 

Z-Art Ajtók Kft. honlapja

Referencia - Z-Art ajtók Kft.A cégnek már korábban is volt egy csak html nyelven íródott oldala. Szerettek volna egy olyan felületet, amibe ők maguk is bármikor beleírhatnak, javíthatnak, plusz költségek és programozói tudás nélkül. Ezért WorPress alapon készítettem el az oldalukat. A tartalom adott volt, egy-két struktúrális rendezést hajtottam végre. Kinézetben követtük a cég egyszerű arculatát, némi nyomot hagyva a régi honlap stílusából is (fehér-fekete + 1 szín).

www.zartajtok.hu

Nagykovácsi

Youtyuk.hu induló honlapja

Referencia - Youtyuk.huA 2014. októberében induló Youtyuk.hu számára készült egy induló oldal, amely az induláskor felmerülő igényeiket szolgálta ki: rendelés, információ adás.
Az oldal elkészítése csapatmunkában zajlott, külső programozókkal a css és html kialakítása volt az én feladatom.

Az honlapnak funkció bővítésre volt szüksége, így 2015 tavaszán a külső programozók teljes átalakítást hajtottak végre rajta.

www.youtyuk.hu

Litér

 

Nagyatádi Plébánia honlapja

nagyatadi_plebania_hu_resizeAz oldal egy korábbi honlap frissítéseként jött létre. Lóránt atya megadta az oldalon szereplő tartalmakat, melyeket közösen menüpontokba rendeztünk, továbbá letisztult színvilágot kért a megjelenésben. A többit ránk bízta.

www.nagyatadi.plebania.hu

Nagyatád

 

MerNe – mérnöki szolgáltatások honlapja

merne_hu

A megrendelőnek konkrét elképzelései voltak, hogy mit és hol szeretne az oldalon látni.

A grafikai megjelenésben volt helyenként bizonytalan, de nyitottságának köszönhetően, hamar megtaláltuk a kedvező megoldást.

 

www.merne.hu

Budapest

 

Szent Kinga Termelőiskola honlapja

iskolakungos_hu_resizeAz oldal egy EU-s pályázat keretében született meg a projekt népszerűsítése érdekében.  Adott volt a logó, képváltót (slidert) kértek, valamint a pályázat miatt voltak kötelező formai követelmények. Ebből alakult ki ez az oldal. Tartalmat nem adtak át nekünk, így azt nem kellett feltölteni az oldalra.

 

www.iskolakungos.hu

Küngös

 

Kamrapolc – Palásthy Imre őstermelő honlapja

kamrapolc_huMár korábban is dolgoztunk együtt, így a megrendelés teljesen bizalmi alapon működött.  A cél: egy őstermelő portékáját kívánatossá tenni. Szerintünk és a megrendelő szerint is megvalósítottuk a célt!

 

www.kamrapolc.hu

Balatonfűzfő

 

 

Kertem – Anna hobby-kerti blogja

kertem_palamka_huSzerettem volna magamnak egy amolyan blogfélét, ahova feljegyezhetem a kertben és a ház körül szerzett tapasztalataimat. Nem elsősorban olvasóknak, hanem magamnak. Egy olyan „internetes kuckót”, ahol önmagam lehetek. Egy éve úgy érzetem, maradéktalanul sikerült: egy kis vintage, egy kis csipke, egy kis francia.

Mostanra, kicsit változott az „otthonvágyam”, folyamatban van az új arculat kialakítása.

www.kertem.palamka.hu

Litér

 

Kandallópont – Pachnik Zoltán kályhás honlapja

kandallopont_hu

A megrendelő egy grafikussal terveztetett egy oldalt, amit nekem meg kellett valósítanom. A munka így gyorsan haladt, mert a tervezői fázisok kimaradtak

www.kandallopont.hu

Balatonfűzfő

 

Jézus Szíve Plébánia honlapja

bfuzfoplebania_hu

Első honlapunkat a Balatonfűzfői Jézus Szíve Plébániának készítettük. Ferenc atya kérése annyi volt, hogy a plébánia templom mindenképpen jelenjen meg az oldalon. Ehhez terveztük a fejlécet, valamint a főoldalra helyeztük az aktuális híreket.

 

 

www.buzfoplebania.hu

Balatonfűzfő


 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.