WordPress bővítmények gyűjteménye

Találtam egy 3 részből álló hasznos WordPress bővítmények gyűjteménye sorozatot.

Első rész

Második rész

Harmadik rész

Itt pedig az én véleményem egy-egy bővítményekről azok közül, amelyet a sorozat is ajánl és én is használtam már.

Első részből

Kapcsolati űrlap

Contact Form 7

Minden oldalon, amit készítettem ennek a testvérét a Contact Form Makert szoktam használni. Kell egy kis idő, mire az ember megtanulja (vagy megérti) a beállításait), de utána már simán megy. Majdnem ugyanazt tudja a kettő, de nekem inkább ez utóbbi volt a szimpatikus. Adatbázison keresztül, még a gomb színét is saját tetszésre lehet állítani.

Térkép beillesztési funkciója is van, de én inkább magam szeretem beágyazni. És az elrendezéshez WP Easy Columns bővítményt használok. Bár ezt már 2 éve nem frissítették, de a megszokás nagy úr. És nem látom, hol okozhatna hibát a rendszerben.

Második részből

Webáruház/webshop

WooCommerce

(Webáruházhoz szükséges beállításokat kezelhetünk vele (pl. rendelések, kuponok, árazás, fizetési módok, szállítás, stb.)

Használtam már, de jó sablon nélkül nem lesz igazán ütős webáruházad sosem. Ha nincs pénzed fejlesztőre, legyen pénzed sablonra! Már 12 ezer forinttól lehet kapni, szépen megtervezett sablont. És nem a WooCommerce az a bővítmény, ami a legegyszerűbben kezelhető, főleg tapasztalat nélkül.

Harmadik részből

Pop-up ablak

WordPress PopUp

Ezt a plugint használom a Szamarasház Sajtműhely oldalán. Szépen alakítható, testre szabható. Nekem nagyon tetszett.

Még az is állítható, hogy mennyi idő után jelenjen meg, a felhasználó sütijei közül mennyi idő után törlődjön az információ, vagyis mikor lássa újra.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.